Je haar kan er soms wat dof uit zien.

Dat kan een aantal oorzaken hebben. Maar niet getreurd: gelukkig heeft OGX dé oplossing voor je doffe haar! Zo gaat je haar weer zacht en verleidelijk glanzen en zal het ook weer een stuk zachter aanvoelen. Benieuwd? Alles voor je Uiterlijk geeft je hier een aantal slimme tips om je haar meer glans te geven!


Heb je last van droog en dof uitziend haar? De felle zon kan ervoor zorgen dat je haar flink uitdroogt, zeker als je ook nog vaak een duik in de zee of het zwembad neemt. Ook je haar té warm föhnen of vaak je styletang gebruiken kan ervoor zorgen dat je mooie haar er dof uitziet. Gelukkig hebben wij een aantal tips om je haar weer te laten glanzen!

Speciale oliën voor je haar

OGX heeft een aantal series luxe haarverzorging met verschillende soorten oliën, zoals arganolie, kukui-olie en macadamiaolie. De populaire Renewing Argan Oil of Morocco serie van OGX bevat de luxe en zijdezachte arganolie. Ook de hydrating Macadamia Oil serie bevat een rijke olie (macadamiaolie) om je haar weer extra glans te geven. De keratine in de Anti-breakage Keratin Oil shampoo en conditioner geeft je haar behalve glans ook extra versteviging dankzij de toegevoegde keratine.

OGX oils
OGX oils

Extra glans in je haar

Je kunt je haar heel snel weer extra glans en zachtheid geven door het gebruiken van een speciale treatment zoals een olie. Deze olie kun je na het wassen aanbrengen, of op droog haar (zoals in je haarpunten). Goed om te weten: je hebt maar een heel klein beetje nodig! Deze rijke oliën verzwaren je haar niet.

Argan Oil of Morocco

Onze favoriet

De Penetrating Oil van de Argan Oil of Morocco serie is een van onze eigen favorieten. Deze zijdezachte olie dringt diep door in de haarschacht, en maakt elke haar weer zacht en glad. Je zult zien dat je haar weer mooi zacht gaat glanzen, en soepel aanvoelt!

Tips om dof haar te voorkomen

Het is altijd beter om dof haar te voorkomen. Dat kan door je haar tegen de felle zon te beschermen. Spoel na het zwemmen in de zee of in het zwembad je haar altijd goed uit. Gebruik altijd een conditioner om je haar extra te verzorgen, en indien nodig een treatment zoals een haarolie. Je kunt een treatment ook alleen in je haarpunten gebruiken: die zijn vaak het droogst.

What you do

Breng een haarolie zoals van OGX aan op je nog natte haar, direct na het wassen. Je kunt een olie ook op je droge haar aanbrengen, om het in model te brengen en extra glans te geven. Een klein beetje is al voldoende voor mooi glad en zacht glanzend haar. Spray de oil mists en replenisher sprays luchtig over je haar voor extra verzorging. Tip: gebruik altijd de producten uit dezelfde serie (shampoo, conditioner en treatments) voor het beste resultaat voor jouw haartype!

Hair Treatments van OGX
Hair Treatments van OGX

OGX waar te koop

De shampoos, conditioners en verzorgingsproducten van OGX zijn o.a. te koop bij DA, DIO, Kruidvat, Etos en de betere zelfstandige drogisterijen. De complete serie haarverzorging is ook online te bestellen via de officiële OGX Hair webshop. Je bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd! Kijk in de webshop voor alle andere soorten haarverzorging van OGX.