De trends wisselen elkaar snel af in beautyland. De 100% Instagram-perfect wenkbrauwen of juist natuurlijke wenkbrauwen? Dunne wenkbrauwen, dikke wenkbrauwen, en dan met of zonder ‘hoekje’? Wat zijn dé wenkbrauwtrends voor dit voorjaar en deze zomer? Lees hier de tips voor de mooiste wenkbrauwen van Alles voor je Uiterlijk!


Het beste nieuws is dat jij vandaag de dag gewoon lekker zelf de vorm, kleur en dikte van je wenkbrauwen bepaalt. Voor welke wenkbrauwentrend je ook gaat: het belangrijkste is dat je wenkbrauwen er mooi verzorgd uitzien! Zorg dus dat je ‘zwerfhaartjes’ epileert en dat je wenkbrauwen netjes in vorm zijn. Ook als je kiest voor hele natuurlijke wenkbrauwen.

Tips voor mooie wenkbrauwen

Gebruik altijd eerst een klein borsteltje om je wenkbrauwen netjes in model te brengen. Met een beetje wenkbrauwgel zorg je ervoor dat de haartjes daarna de hele dag en avond netjes blijven zitten. Sleek heeft een aantal handige eyebrowkits, met alles wat je nodig hebt voor de perfecte brows.

Sleek Brow Kit

De Brow Kit van Sleek MakeUP is een superhandige alles-in-1 kit: inclusief gekleurde wax om je wenkbrauwen in model te brengen, poeder om te shapen, 1 mini pincet om te epileren, 1 mini borsteltje om je wenkbrauwen in model te kammen, 1 poederborsteltje en een spiegeltje. Verkrijgbaar in Light, Dark, Extra Dark en Black.

Eye brow stylist - Light

Sleek Eyebrow Stylist

De Eyebrow Stylist van Sleek MakeUP is een slim 3-in-1 eyebrow tool. Met het potlood aan de ene kant kun je je wenkbrauwen heel nauwkeurig bijtekenen. De lijntjes mogen dit jaar overigens wat losser en lichter. Met het styling & blending borsteltje kun je de kleur daarna mooi blenden én je wenkbrauwhaartjes perfect in model brengen. Verkrijgbaar in Light, Medium en Dark.

Sleek Brow Perfector

De Brow Perfector is een fijne wenkbrauwgel om je wenkbrauwen snel op te vullen en in vorm te brengen. Tip: doe dit altijd in kleine opwaartse bewegingen. Ook fijn: de Brow Perfector van Sleek MakeUP vlekt niet en zorg dat alle haartjes lang netjes op hun plek blijven zitten. Verkrijgbaar in Clear, Light Brown en Dark Brown.

Mascara - I'm Conditional
brow intensity - Extra Dark

Brow Intensity Eyebrow Tool

Met de nieuwe 2-in-1 Brow Intensity eyebrow tool van Sleek MakeUP creëer je ook de perfecte wenkbrauwen. Breng je wenkbrauwen in model met het borsteltje aan de ene kant. Met de sponsapplicator kun je de wenkbrauwgel in jouw favoriete kleur perfect aanbrengen. Met de creamy highlighter aan de andere kant van deze eyebrowtool kun je daarna meer diepte aanbrengen onder je wenkbrauwen. Verkrijgbaar in 5 perfecte kleuren.

Sleek waar te koop

Alle handige wenkbrauwkits en andere benodigdheden voor de perfecte eybrows van Sleek MakeUP zijn online te bestellen via de  officiële Sleek MakeUP webshop. Of ga langs bij een van onze verkooppunten!