Heb je van jezelf niet zulke volle of lange wimpers?

En is een laagje mascara voor jou niet voldoende? Kies dan voor de handige kunstwimpers van Broadway en steel de show met jouw volle, lange wimpers! En: de kunstwimpers van Broadway zijn ook nog eens heel voordelig!

extra volume of lengte aan je wimpers

Wil je graag extra lange wimpers of juist hele volle wimpers? Heel subtiel of met een wow-effect? Welke wimpers je ook wilt, Broadway heeft ook voor jou de mooiste kunstwimpers. Met de slimme kunstwimpers van Broadway geef je je eigen wimpers heel snel extra lengte of extra volume.

Extra volume of lengte aan je wimpers

De kunstwimpers van Broadway geven je eigen wimpers extra volume, zonder dat ze zwaar aanvullen. Zo creëer je een verleidelijke oogopslag, de hele dag (en nacht) door! Je kunt deze wimpers heel snel aanbrengen en ook weer snel verwijderen. Wil je je eigen wimpers verlengen? Ook dat kan met de kunstwimpers van Broadway: ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Supersize wimpers
extra volume of lengte aan je wimpers

Complete wimperstrip

Bij Broadway kun je kiezen voor een complete kant-en-klare wimperstrip of losse wimperstukjes. Het voordeel van de kant-en-klare wimperstrips is dat je direct klaar bent. Je brengt ze namelijk in een keer aan. De kant-en-klare wimperstrips van Broadway zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Elke Broadway verpakking bevat een tube kunstwimperlijm om je wimpers goed vast te kunnen zetten.

Losse wimperstukjes

Losse wimperstukjes

Wil je een subtiel effect? Kies dan voor de losse wimperstukjes van Broadway. Deze wimperstukjes kun je bijvoorbeeld op je wimpers aanbrengen aan de buitenkant van je ooghoek. Ook deze verpakking bevat een tube transparante kunstwimperlijm om je Broadway kunstwimpers (onzichtbaar) goed vast te kunnen zetten.

De kunstwimpers van Broadway zijn verkrijgbaar via de Alles voor je Nagels webshop. Hier vind je – behalve deze kunstwimpers – ook echt alles voor je nagels in trendy kleuren en designs. Klik hier voor de overige verkoopadressen van de Broadway kunstwimpers in de winkel.
In onze webshop vind je ook de leukste nagellakken, nail art, gel polish, kunstnagels én vijlen!

supersize wimpers