Wil je de blonde kleur in je haar opfrissen en een sunkissed blonde look?

Kies dan voor de Sunkissed Blonde Lemon Highlights haarverzorging van OGX! Hiermee lijkt het of je haar net iets blonder is, zonder dat je ervoor naar de kapper hoeft. Nieuwsgierig naar deze fijne shampoo en conditioner, die je haar ook tot in de puntjes verwennen? Lees snel verder!

Met de Sunkissed Blonde Lemon Highlights shampoo en conditioner geef je je haar het hele jaar door een zomerse gloed. Deze heerlijke frisse shampoo en conditioner bevatten de tropische mix van oplichtende lemon citrus oil om zonnige highlights te accentueren. De rijke coconut oil zorgt voor extra glans en verzorging. En de frisse geur van limoen doet je gelijk aan de zomer denken!

Geen peroxide

De Sunkissed Blonde Lemon Highlights haarverzorging van OGX bevat geen peroxide of andere vorm van haarkleuring. Deze haarverzorging heeft dan ook het meeste resultaat bij haar dat van nature blond is (of door de kapper een handje is geholpen). Deze shampoo is ook heel geschikt om droog en beschadigd haar weer te herstellen.

LemonHighlights-Shampoo
LemonHighlights-Shampoo
LemonHighlights-Conditioner
LemonHighlights-Conditioner

What you do

Breng de shampoo royaal op je natte haar aan. Masseer de shampoo goed in vanaf je kruin tot aan de haarpunten. Goed uitspoelen. Gebruik daarna voor optimale verzorging de bijpassende conditioner. Het resultaat? Een zomerse sunkissed look, alsof je net op vakantie bent geweest. Je haar zal ook mooi soepel in model vallen dankzij de verzorgende ingrediënten.

OGX waar te koop

De shampoos, conditioners en verzorgingsproducten van OGX zijn o.a. te koop bij DA, DIO, Kruidvat, Etos en de betere zelfstandige drogisterijen. De complete serie haarverzorging is ook online te bestellen via de officiële OGX Hair webshop. Je bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd! Kijk in de webshop voor alle andere soorten haarverzorging van OGX.