Vind jij het lastig om je nagels mooi strak te lakken?

Wij verklappen je hier het geheim hoe je je nagels het beste kunt lakken, zodat je extra lang plezier van hebt van je favoriete nagellak. Met de slimme tips van Alles voor je Uiterlijk is vanaf nu je nagels lakken supersimpel!

Wil jij je nagels mooi strak lakken? Met de prachtige kleuren nagellak van Ruby Kisses en deze slimme tips is je nagels strak en streeploos lakken heel eenvoudig. Volg hiervoor de volgende stappen.

De beste basis
Ontvet eerst je nagels met nagellakremover. Zo zorg je ervoor dat je nagellak beter houdt en dus langer mooi blijft zonder te beschadigen. Breng een dun laagje base coat van bijvoorbeeld Bioteq aan als basislaag. Een laagje base coat voorkomt ook dat je eigen nagels verkleuren, zeker als je een hele donkere of hele felle kleur nagellak gebruikt. Vergeet niet ook de voorkant van je nagel te lakken.

whitening-base-coat
whitening-base-coat
Ruby Kisses mnp16
Ruby Kisses mnp16

Strak lakken
Lak je nagels met een dun laagje van je favoriete kleur nagellak. Zet het kwastje op ongeveer 2/3 van je nagel (gezien vanaf het uiteinde van je nagel), in het midden van je nagel. Breng het kwastje dan naar voren, richting je nagelriem tot vlak tegen je nagelriem aan. Haal het kwastje dan in een vloeiende beweging over je hele nagel (vanaf je nagelriem tot aan het uiteinde van je nagel). Herhaal dit aan de rechterkant en aan de linkerkant van je nagel.

Dunne laagjes
Een belangrijke tip: als je een dun laagje nagellak aanbrengt, droogt je nagellak veel sneller. Dat voorkomt beschadigingen omdat je lak nog niet helemaal droog is. De kleur hoeft nu nog niet dekkend te zijn. Je mag dus nog best wat kleurverschil zien, zeker als je een hele felle of hele donkere kleur nagellak gebruikt. Laat dit laagje nagellak goed drogen. Breng een tweede laagje nagellak aan op dezelfde manier. Laat ook dit laagje nagellak goed drogen.

super-gloss-top-coat
super-gloss-top-coat

De ultieme bescherming en glans
Breng tot slot een dun laagje topcoat aan van bijvoorbeeld Bioteq. Vergeet ook de voorkant van je nagels niet. Zo bescherm je je mooie kleur nagellak en heb je er dus veel langer plezier ban. En: je nagels krijgen ook nog eens een schitterende glans!

De leukste nagellakken waar te koop
Bestel je favoriete kleuren nagellak online en de hightech nagelverzorging van Bioteq via deAlles voor je Nagels webshop of ga langs bij een van onze verkooppunten! In onze webshop vind je ook de leukste nail art, gel polish, kunstnagels én vijlen!