Wil je graag kunstwimpers gebruiken

omdat je van jezelf niet zulke volle of lange wimpers hebt? Maar vind je dat lastig? Lees dan hier onze tips voor het perfect aanbrengen van je Kiss of Broadway kunstwimpers! En: kijk mee met onze visagiste in de handige stap-voor-stap video

Met de slimme kunstwimpers van Broadway of Kiss geef je je eigen wimpers heel snel extra lengte of extra volume. Ben je benieuwd hoe je kunstwimpers het beste kunt aanbrengen? Alles voor je Uiterlijk geeft je hier een aantal tips. Bekijk ook onze handige stap-voor-stap video over het aanbrengen van kunstwimpers!

Kiss Looks so Natural

Verschillende varianten

De kunstwimpers van Broadway en Kiss zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies de dikte of de lengte die jij het mooiste vindt. Broadway heeft complete kant-en-klare wimperstrips én losse wimperstukjes. Het voordeel van de kant-en-klare wimperstrips is dat je direct klaar bent. Alle verpakkingen kunstwimpers bevatten een tube transparante kunstwimperlijm om je wimpers goed (en onzichtbaar) vast te kunnen zetten.

Tips aanbrengen kunstwimpers

Volg altijd de aanwijzingen op van de gebruiksaanwijzing in de verpakking! Sla geen enkele stap over voor het beste resultaat. Controleer – voordat je de kunstwimper aanbrengt – eerst of de kunstwimpers niet te lang zijn voor jouw ooglid. Leg om dit te testen een kunstwimper op je ooglid. Is de kunstwimper te lang? Knip deze dan aan de buitenkant voorzichtig af met een klein schaartje.

Supersize wimpers
Kiss Pink Gel glue

Kunstwimpers perfect vastzetten

Plak de kunstwimpers altijd net boven je eigen wimpers: zo krijg je een natuurlijk resultaat. Begin altijd bij je binnenste ooghoek: druk hier de wimper voorzichtig vast. Volg dan de lijn van je eigen wimper richting de buitenkant van je oog. Controleer het resultaat. Druk de kunstwimper dan voorzichtig vast met een wattenstaafje. Laten drogen. Breng eventueel nog mascara aan.

Kunstwimpers waar te koop

Bestel je favoriete kunstwimpers van Broadway of Kiss online via de Alles voor je Nagels webshop of ga langs bij een van onze verkooppunten! In onze webshop vind je ook de leukste nagellakken, nail art, gel polish, kunstnagels én vijlen!