Zou je het leuk vinden om een nieuwe look te krijgen met de prachtige Sleek MakeUP? Een Sleek goodiebag ter waarde van 50 euro te winnen? Heel veel tips & tricks te leren over make-up van beautyblogger en vlogger Manon Tilstra? Kom dan naar het speciale beauty event dat we op vrijdag 7 april a.s. organiseren in samenwerking met Etos in Hilversum!

Op vrijdagavond 7 april organiseren we samen met Etos in Hilversum een gezellig beauty event. Onze eregast is beautyblogger en vlogger Manon Tilstra, die heel veel van haar tips & tricks zal delen op het gebied van beauty en make-up. Dit wil je niet missen!

4 visagisten
Tijdens deze avond zijn er 4 visagisten aanwezig om al je vragen over make-up te beantwoorden. Twee visagisten van Sleek MakeUP en twee visagisten van Etos geven je bovendien heel veel tips en tricks over make-up. Zij kunnen bovendien een aantal liefhebbers een geweldige look geven met de prachtige make-up van Sleek!

Sleek goodiebag
Op dit moment loopt er een winactie via Facebook waarbij je kans maakt op een goodiebag t.w.v. 50 euro met uiteraard een aantal prachtige make-up producten van Sleek MakeUP! Tijdens deze gezellige avond zal Manon Tilstra deze persoonlijk uitreiken aan de winnares. Doe nog snel mee via onze Facebook pagina.

Waar en wanneer
Het Sleek beauty event wordt gehouden bij Etos in de Kerkstraat 58-60 in Hilversum. Datum: vrijdagavond 7 april, van 18.30 tot 20.30 uur. De toegang is gratis.

Sleek waar te koop
Kun je niet aanwezig zijn? Alle make-up van Sleek is online verkrijgbaar in de officiële Sleek MakeUP webshop of een van onze verkooppunten! Je vindt hier prachtige én betaalbare make-up, zoals de mooiste oogschaduwpalettes, mascara’s, lipsticks, lipglosses, foundations, blushers en eyebrowkits.