Impulss Vijlen

de Impulss vijlen

Kijk hier voor een indruk van alle vijlen in onze collectie. We hebben voor alle nagels de juiste vijlen: zowel voor kunstnagels als voor je natuurlijke nagels.

Nail File (SF120)

De Impulss Nail File is de klassieker onder de vijlen. Deze vijl is zowel geschikt voor het modelleren van natuurlijke nagels als kunstnagels.
TIP: Wil je een slimme alles-in-een vijl? Probeer dan eens de 6 Way Nail File. Daarmee kun je de nagels modelleren, egaliseren, matteren, polijsten én laten glanzen.

Glasvijl (SF700)

Luxe glazen vijl. Ideaal om je natuurlijke nagels mooi mee in vorm te vijlen of haaltjes weg te halen. Afwasbaar, dus heel hygiënisch. Deze vijl is verpakt in een handig doosje ter bescherming, dus deze vijl is ook handig voor onderweg.

6 Way Nail File (SF600)

Deze superhandige alles-in-een vijl heeft maar liefst 6 toepassingen: modelleren, egaliseren, matteren, polijsten én laten glanzen. Je kunt de 6 Way Nail File voor kunstnagels en natuurlijke nagels gebruiken.
TIP: Gebruik de witte zijde voor het modelleren van natuurlijke nagels. De zwarte kant is te hard voor je natuurlijke nagels: deze zouden dan kunnen beschadigen. Gebruik de zwarte (harde) zijde voor het modelleren van kunstnagels.

2 Way Nail Buffer (SF180b)

Deze vijl is het ideale hulpmiddel om de natuurlijke nagel te matteren en te egaliseren voordat kunstnagels worden aangebracht. Het is een fijne vijl waarmee je de bovenste laag van je nagels kunt ‘buffen’ zonder de bovenste nagellaag te beschadigen. De acryl of gel van de kunstnagels (maar ook je nagellak) kan zo beter hechten. Bovendien kun je hiermee de natuurlijke nagel egaliseren voordat je nagellak aanbrengt. Zo krijg je een strakker resultaat. Met deze handige vijl kun je ook scherpe randjes van je nagels weghalen.
TIP: Verwijder nooit te veel van het bovenste laagje van je nagels. Het is al voldoende als nagel lichtjes dof is gevijld. Als je meer weg vijlt, kun je je natuurlijke nagel beschadigen.

2 Way Shine File (SF400)

Met deze vijl geef je je natuurlijke nagels in slechts twee stappen een supermooie glans. Matteer je nagels eerst met de gekleurde groene zijde. Vijl de nagels daarna tot een schitterende hoogglans met de witte zijde.
TIP: Verwijder nooit te veel van het bovenste laagje van je nagel. Het is al voldoende als nagel lichtjes dof is gevijld. Als je meer weg vijlt, kun je de natuurlijke nagel beschadigen.