Impulss Color Gel Assortiment

De Impulss Color Gels volgen de mode op de voet. We hebben een aantal klassieke kleuren, zoals zachtroze, nude en Hollywood Red (een klassieke rode kleur). Daarnaast hebben we steeds wisselende nieuwe trendkleuren, van felle kleuren tot zachte pastels. Klik hier voor de actuele collectie!

Gel colors
Uitharden

Led-lamp

Je kunt de Impulss Color Gel perfect uitharden in deze led-lamp. De led-lamp is los verkrijgbaar. Deze lamp zit ook in de Starter Kit.

Impulss Starterkit

Starter Kit

De Starter Kit bevat een professionele led-lamp, 24 Remover Pockets, 12 Cleaner & Finisher Wipes, 1 Nail Buffer en 5 bokkenpootjes. Deze starter kit is los verkrijgbaar.

impulss remover pockets

Navul Kit

De Navul Kit is de navulverpakking om je nagels voor een volgende set voor te bereiden en de color gel weer te verwijderen. De kit bevat 24 Cleaner/Finisher Wipes, 48 Remover Pockets en 10 bokkenpootjes. Deze kit is los verkrijgbaar.remover pockets

Impulss cleaner wipes

Cleaner/Finisher Wipes

Gebruik de Cleaner/Finisher Wipes uit de Starter Kit of de Navul Kit om je nagels goed schoon te maken, voordat je de Impulss Color Gel aanbrengt. Zo zorg je ervoor dat de gel goed hecht, en voorkom je dat de gel te snel beschadigt of afbladdert.

Gebruik de Cleaner/Finisher Wipes ook om het plaklaagje te verwijderen na de 2e keer uitharden in de led-lamp.
Let op: na de 1e keer uitharden hoef je dit plaklaagje nog niet te verwijderen. Klik hier voor de uitgebreide stap-voor-stap handleiding voor het beste resultaat!