Impulss

Impulss logo

Wil je graag dat je nagels er altijd supermooi uitzien?

Kies dan voor de nagelproducten van Impulss! Wij hebben namelijk niet alleen de beste vijlen in alle soorten en maten, maar ook de mooiste alles-in-een Color Gels!

Nieuw: Impulss Color Gel

Wil jij binnen een paar minuten schitterende gelnagels, net als van de nagelstudio? In prachtige kleuren, waar je tot 10 dagen van kunt genieten? Impulss heeft dé slimme color gels voor prachtige nagels: de alles-in-een Impulss Color Gel! Het aanbrengen is heel makkelijk. Aanbrengen, laten uitharden in de led-lamp en klaar! Je hebt dus geen aparte base gel of top gel nodig. Dat scheelt een hoop tijd én geld!

Klik hier voor de uitgebreide stap-voor-stap handleiding met veel slimme tips & tricks voor het mooiste resultaat. Op de pagina FAQ vind je het antwoord op veelgestelde vragen. De Impulss Color Gels zijn verkrijgbaar in heel veel trendy kleuren voor hele mooie prijzen. Hier vind je het complete assortiment.

Vijlen

Impulss heeft een complete collectie vijlen. Voor je natuurlijke nagels, maar ook voor kunstnagels. Met de Impulss vijlen kun je je nagels een prachtige glans geven en mooi in model vijlen. Klik hier voor alle vijlen in onze collectie.

Impulss Color Gel