De beste nagelverzorging verrijkt met natuurlijke ingrediënten en vrij van schadelijke stoffen

Nagels die afbreken of splijten? Doffe, verkleurde nagels en lelijke nagelriemen? Gelukkig heeft Bioteq nu ook voor jouw nagelprobleem dé oplossing! Bioteq heeft 6 hightech producten om je nagels weer in topconditie te brengen.

10 in 1 nail conditioner

Onze bestseller is de Bioteq 10 in 1 Nail Conditioner: deze intensieve kuur verstevigt, herstelt, voorkomt splijten, bouwt de nagel weer op, voorkomt verkleuringen, remineraliseert, beschermt, verzacht, hydrateert én voedt! Dankzij de prachtige glans zien zelfs beschadigde nagels er weer snel gezond uit. Deze lak kan je ook gebruiken als een base coat.

De verzorgende Bioteq Nail Oil verzorgt en verzacht droge nagelriemen direct. Dankzij ultrarijke, actieve ingredienten zoals zonnebloemolie, arganolie en jojobaolie krijgen je nagelriemen een intensieve verzorging. De nagels worden ook direct meegenomen en dankzij vitamines C, E en F wordt uitdroging voorkomen. Uitgedroogde, geïrriteerde nagelriemen en zwakke nagels zijn verleden tijd!

Slappe en broze nagels behoren tot het verleden! De unieke formule van de Nail Hardener beschermt, verstevigt en verhardt waardoor het afbreken en splijten van de nagels wordt voorkomen. De nagelverharder bevat acryl wat ervoor zorgt dat de nagels langer mooi blijven. De glossy formule geeft zelfs beschadigde nagels weer een gezond en mooi aanzien. De lak kan gebruikt worden als base coat, top coat of als verzorging.

De Nail Builder van Bioteq heeft een unieke combinatie met actieve ingrediënten die de nagelplaat verzorgt, voedt en versterkt. Het calcium versterkt, hydrateert en verdikt de nagelplaat waardoor broze nagels worden beschermt tegen afbreken en splijten. De nagels worden versterkt en de conditie zichtbaar verbetert. De Nail Builder kan gebruikt worden als base coat en verzorgingsproduct.

Nail builder met calcium
whitening-base-coat

Last but not least! De Whitening Base Coat. Een special formule voor verkleurde en vergeelde nagels. Het citroenzuur neutraliseert nagelverkleuringen en geeft de nagels weer een gezonde, frisse en natuurlijke uitstraling. De siliconen in de lak helpen broze nagels te verstevigen en het voorkomt splijten en beschadigen. Aanbevolen voor rokers.

Op zoek naar een oogverblindende glans en bescherming in één? Dan is de Super Gloss Top Coat hét product. De unieke polymeren technologie leg teen super glanzend beschermlaagje over de nagellak. De UV absorbers beschermen de nagels tegen UV-straling, en voorkomen zo het vervagen of verkleuren van nagellak. Mooie bonus: de droogtijd is snel!

super-gloss-top-coat

Wil jij ook de mooiste nagels? Bestel jouw Bioteq nagelverzorging nu via onze Alles voor je Nagels webshop. Hier vind je trouwens nog veel meer leuke nagelproducten. Klik hier voor de overige verkoopadressen.