Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een lieve lentelook?

Met de pastelkleurtjes van Sleek MakeUP creëer je in een handomdraai een prachtige subtiele voorjaarslook! We geven je hier een aantal tips voor een zachte voorjaarsmake-up in mooie pasteltinten. En: alle make-up van Sleek is ook nog eens heel betaalbaar!

Een primer is onmisbaar als basis voor je make-up. Met de Control Prime & Shine van Sleek zorg je ervoor dat je make-up beter blijft zitten én dat je huid niet gaat glimmen. Met de CC Cream van Sleek geef je je gezicht alvast een subtiel kleurtje. Deze getinte moisturiser verzorgt je huid, beschermt je huid met SPF 29 en blijft de hele dag zitten! Ideaal dus voor een perfecte basis voor elke make-up.

Shapen en contouren

Shape zoals Kim Kardashian en laat de mooiste delen van je gezicht stralen en naar voren komen. Met de Face Contour Kit van Sleek kun je subtiel contouren, en geef je je gezicht een zachte glans. Wil je nog meer glans? Gebruik dan de Highlighter Precious Metals, met een aantal prachtige metallic kleuren. In onze eerdere blogs geven we je een aantal slimme shaping tips. Gebruik de Pixie Pink Blush voor een frisse roze blos op je wangen.

True colour Amped
True colour Amped

Prachtige lippen

Kies bij deze lentelook een opvallende kleur voor je lippen. Onze tip: de Sleek True Colour Amped lipstick. Deze lekkere knalkleur legt het accent op je lippen en frist je look verder op. Natuurlijk hebben we nog veel meer prachtige kleuren lipsticks. Het is maar net welke kleur jij mooi vindt en welke kleur bij jouw look van de dag past!

Oh so special

Maak van je ogen iets speciaals met het Oh So Special I-Divine oogschaduwpalette. Dit palette bevat maar liefst 12 (!) prachtige kleuren oogschaduw, die je perfect met elkaar kunt combineren. Met dit oogschaduwpalette kun je het roze en de andere zachte pasteltinten terug laten komen op je ogen. Tip: kies bij een felle kleur lipstick altijd een subtiele kleur oogschaduw.

Oh So Special
Oh So Special
I'm Conditional
I'm Conditional

Mooie volle wimpers

Maak van je ogen echte blikvangers met de I’m Conditional mascara van Sleek. Hiermee krijg je prachtige volle wimpers, en worden je wimperhaartjes bovendien verzorgd. Breng je mascara altijd in een zigzag beweging aan voor extra volume.

Wenkbrauwen met een wow-factor

Mooi verzorgde wenkbrauwen zijn ook bij zachte voorjaarslook een must! Sleek MakeUP heeft ook de perfecte producten om je wenkbrauwen snel en gemakkelijk in model te brengen en te accentueren. Laat je wenkbrauwen spreken door bijvoorbeeld de nieuwe Brow Intensity Brow Kit van Sleek te gebruiken.

Brow Intensity - Light
Brow Intensity - Light

Sleek waar te koop
Alle prachtige lipsticks, oogschaduwpalettes, mascara’s en contouring & highlighting palettes van Sleek MakeUP zijn online te bestellen via de officiële Sleek MakeUP webshop. Of ga langs bij een van onze verkooppunten! Je vindt hier nog veel meer prachtige én betaalbare make-up.