Ons merk Kiss heeft iets nieuws bedacht: een complete starterset voor de allermooiste wimpers! Deze handige wimperkit heeft alles wat je nodig hebt voor mooie kunstwimpers. Zelfs als je nog geen ervaring hebt met het aanbrengen van kunstwimpers, kun je met de Kiss Wimper Starterset de mooiste wimpers krijgen.

Heb je van jezelf niet zulke lange of volle wimpers? En vind je een laagje mascara niet voldoende? Dan zou je ook kunnen kiezen voor kunstwimpers, zoals bijvoorbeeld van het Amerikaanse topmerk Kiss. Met deze kunstwimpers van Kiss verleng of verdik je je eigen wimpers in een handomdraai! Zo krijg je alsnog mooie volle wimpers, en een verleidelijke oogopslag!

Wimper Starterkit
De slimme starterkit voor het aanbrengen van de prachtige kunstwimpers van Kiss bevat alles wat je nodig hebt om deze professionele wimpers aan te brengen. De kit bevat: 1 paar Kiss kunstwimpers, een spiegeltje, een meetinstrument en wimperschaartje, een tube lijm en een slimme wimperapplicator. Uiteraard bevat deze wimperstarterkit ook een duidelijke handleiding, die je stap voor stap vertelt wat je moet doen.

Alles-in-een
Met het schaartje kun je de kunstwimpers op maat knippen, mochten ze te lang zijn. Met de tube kunstwimperlijm kun je je kunstwimper goed en onzichtbaar vastzetten. In de handleiding lees je hoe je dat het beste kunt doen. De handige applicator zorgt ervoor dat je de wimper op de juiste plek vast kunt zetten. En tadaa: geniet van je mooie oogopslag dankzij deze professionele kunstwimpers van Kiss! Het verwijderen gaat overigens weer heel gemakkelijk

Kiss waar te koop
Alle kunstwimpers van Kiss (we hebben er nog meer!) zijn online verkrijgbaar in de Alles voor je nagels beautywebshop of bij een van onze verkooppunten! In onze beautywebshop vind je alles voor de mooiste nagels, zoals de leukste nagellak, gel polish, nagelverzorging, vijlen en nail art!