Kiss semi-professional

Wil je graag net zulke mooie nagels als van een nagelstudio? Dan zijn de (semi)-professionele nagelproducten van Kiss Nails echt iets voor jou. Hiermee maak je thuis namelijk prachtige kunstnagels van salonkwaliteit.

Kiss Perfect French

Professionele acrylnagels

Kiss Nails heeft bijvoorbeeld de complete Perfect French Acrylic Kit. Deze slimme kit bevat alles wat je nodig hebt om zelf de perfecte French manicure op je nagels te maken.

Lightning speed

Professionele gelnagels

Zelf gelnagels maken moeilijk? Niet met de semi-professionele producten van Kiss! Het Lightning Speed Nails systeem is het meest eenvoudige gelsysteem ooit. Hiermee kun je de perfecte salonnagels maken in het model van jouw keuze.

100 nagels

Losse tips, lijm en remover

Daarnaast heeft Kiss Nails verschillende soorten professionele tips van salonkwaliteit en natuurlijk de perfecte lijm. Wil je de kunstnagels weer verwijderen zonder dat je je eigen nagels beschadigt? Gebruik dan altijd de kunstnagelremover van Kiss Nails. Tip: peuter je kunstnagels nooit zomaar los en haal ze ook nooit los met een scherp voorwerp. Je kunt je eigen nagels dan flink beschadigen!