Kiss Gel Polish FAQ’s

FAQ’s

De Kiss Everlasting Gel Polish is een professionele Gel Polish van Amerikaanse topkwaliteit. Hiermee geef je je nagels van een prachtige kleur met de kwaliteit van een nagelstudio. De kleur beschadigt niet en blijft twee weken mooi. Ook ideaal voor de teennagels! Meer weten? We beantwoorden hier een aantal veelgestelde vragen.

Gel Polish is eigenlijk hetzelfde als nagellak maar dan in gel-vorm. Hiermee geef je je nagels een prachtige kleur. Je brengt de gel polish gewoon aan als nagellak met het handige kwastje.

De Kiss Everlasting Gel Polish trekt vanzelf strak. Je krijgt dus geen lelijke strepen zoals bij sommige nagellakken. Gel droogt echter niet vanzelf maar moet altijd uitharden onder een UV led-lamp. De Kiss Everlasting Gel Polish geeft ook een lichte versteviging aan je nagels. Je hebt er dus veel langer en veel meer plezier van!

Deze Gel Polish heeft een Amerikaanse topkwaliteit voor het beste resultaat. De lak trekt bijvoorbeeld vanzelf strak voor een perfect resultaat. Uitharden in de UV led-lamp gaat bovendien heel snel: in totaal binnen 3 minuten. En: je hebt tot twee weken plezier van je prachtige nagels

Ja. Volg wel altijd de stap-voor-stap gebruiksaanwijzing voor een perfect resultaat. Dan heb je tot twee weken plezier van je prachtige nagels. Let er vooral op dat je je nagels goed ontvet voordat je de Gel Polish aanbrengt. Anders kan de Gel Polish niet goed hechten. Vermijd contact met je nagels nadat je de nagels hebt ontvet. Gebruik ook altijd de speciale Kiss led-lamp zodat de gel optimaal kan uitharden. Tip: breng de Gel Polish ook zorgvuldig aan de voorkant van je nagel aan, zodat de gel hier niet snel beschadigt.

De eerste laag hoeft slechts 30 seconden uit te harden. Het lampje gaat vanzelf uit na deze eerste lichtcyclus. De tweede laag dient 60 seconden minuten uit te harden. De derde laag ook 60 seconden. De Top Coat dient weer 30 seconden uit te harden.

Wij adviseren altijd de Kiss UV led-lamp te gebruiken. De UV led-lamp is los verkrijgbaar. Deze professionele lamp zorgt ervoor dat de Gel Polish perfect uithardt. Gebruik nooit zomaar verschillende merken gels en lampen door elkaar: deze zijn immers niet op elkaar afgestemd.

Nee. Elke lamp is weer anders. Het wattage en ook het aantal lampjes in de lamp zelf kunnen variëren per merk. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen een uv-lamp en een led-lamp. Daarom adviseren wij voor het optimale resultaat alleen de speciale Kiss UV led-lamp te gebruiken. Deze lamp is apart verkrijgbaar.

De Gel Polish weer verwijderen gaat heel gemakkelijk met Kiss Artificial Nail Remover. Hiermee week je de gel snel en veilig af zonder je eigen nagels te beschadigen.

Nee. Als je de Kiss Everlasting Gel Polish aanbrengt volgens de gebruiksaanwijzing en de gel polish laat uitharden in de Kiss UV led-lamp volgens de aanwijzingen, zullen je nagels niet beschadigen. Wel is het essentieel dat je de gel polish niet zelf losmaakt van je nagels met een scherp voorwerp of de gel polish van je nagels peutert. Dat beschadigt je eigen nagels namelijk wel. Gebruik voor het snel en veilig verwijderen altijd de Kiss Artificial Nail Remover. Het kan wel zijn dat je nagels wat extra verzorging nodig hebben. Gebruik dan altijd een goede nagelriemolie. Breng geen nagelriemolie aan vlak voordat je een nieuwe set Gel Polish aanbrengt. Door de vettige olie zal de Gel Polish niet goed hechten.

Inmiddels heeft Kiss Nails 20 schitterende kleuren Gel Polish in trendy kleuren. Kijk in de webshop allesvoorjenagels voor de actuele kleuren en prijzen.

We hebben twee verschillende starterskits: een complete starterskit inclusief een color gel en een starterskit met alles voor een professionele French manicure. Het complete starterspakket bevat alles wat je nodig hebt voor het aanbrengen van de perfecte Gel Polish: Gel Cleanser, Base Gel, Color Gel, Top Gel, pluisvrije doekjes, vijltje, bokkenpootje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Met de Color Gel starterskit kun je 3 sets maken.

In deze kit zit alvast 1 Color Gel in een prachtige donkere Fuchsia kleur (niet los verkrijgbaar).

Wil je nog een andere kleur? De Gel Polish Color Gels zijn er in diverse prachtige kleuren, die los verkrijgbaar zijn.

Dat kan kloppen, na het uitharden van de laagjes zijn ze plakkerig om de volgende laag beter te laten hechten.

Na het aanbrengen en uitharden van de laatste laag, de Top Coat, moet je deze dan ook afnemen met de Gel Cleanser, dit verwijdert de plakkerigheid en geeft je nagels ook nog eens een diepere glans.

Performance Tips

Voor de beste werking en langere houdbaarheid hebben we de volgende tips:

  • Polish altijd aanbrengen op een plat oppervlak. Doe dit altijd binnenshuis, daar de Gel gevoelig is voor zonlicht (UV dus)
  • Seal altijd de vrije nagelrand met een laagje Color en een laagje Top Coat.
  • Breng een tweede laag Polish aan om de kleur dieper te maken.
  • Pulk niet aan je nagels nadat de Polish is aangebracht, deze heeft nog even tijd nodig om uit te harden.
  • Als de Polish begint te bladderen, verwijder dan de Polish en breng het eenvoudig opnieuw aan.