Je haar perfect stylen met OGX

Behalve de populaire shampoos en conditioners heeft OGX nog meer heerlijke producten voor je haar. OGX heeft namelijk ook hele fijne producten om je haar te stylen, zoals heerlijke oliën, oil mists, sprays en andere treatments. We zetten in dit beautyblog een aantal treatments van OGX in het zonnetje!


Extra glans

Ziet je haar er dof uit en heb je last van gespleten haarpunten? Je haarpunten zijn vaak droger dan de rest van je haar. Een oplossing is je haar regelmatig door een goede kapper te laten knippen. Daarnaast kan een haarolie zoals van OGX wonderen doen voor uitgedroogde haarpunten. In ons vorige beautyblog hebben we er al een aantal haaroliën op een rijtje gezet.

Extra volume en veerkracht

De OGX treatments zijn ook ideaal voor meer volume en veerkracht in je haar, zoals de Kukui Oil Anti-Frizz Hydrating Oil. Deze lichtgewicht olie vermindert daarnaast het pluizen van je haar en geeft extra glans. De Argan Oil of Morocco Curling Perfection Cream zorgt voor mooie veerkrachtige krullen.

kukui oil anti frizz oil
kukui oil anti frizz oil
OGX moisture + vitamin B5 weightless oil mist

Extra hydratatie

De Vitamin B5 Weightless Oil Mist (met vitamine B5 and ProVitamin B) zorgt voor extra hydratatie en voeding van elke haar. Gebruik de Sea Mineral Moisture Weightless Replenisher spray om een frisse zeebries door je haar te laten gaan. Met deze spray verwen je je haar tot in de puntjes dankzij de verzorgende eigenschappen van zeemineralen en zeewier.

What you do

Breng een haarolie zoals van OGX aan op je nog natte haar, direct na het wassen. Je kunt een olie ook op je droge haar aanbrengen, om het in model te brengen en extra glans te geven. Een klein beetje is al voldoende voor mooi glad en zacht glanzend haar. Spray de oil mists en replenisher sprays luchtig over je haar voor extra verzorging. Tip: gebruik altijd de producten uit dezelfde serie (shampoo, conditioner en treatments) voor het beste resultaat voor jouw haartype!

Vitamine B5
Vitamine B5

OGX waar te koop

De shampoos, conditioners en verzorgingsproducten van OGX zijn o.a. te koop bij DA, DIO, Kruidvat, Etos en de betere zelfstandige drogisterijen. De complete serie haarverzorging is ook online te bestellen via de officiële OGX Hair webshop. Je bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd! Kijk in de webshop voor alle andere soorten haarverzorging van OGX.