Incoco FAQ’s

Veelgestelde vragen

Incoco is 100% echte nagellak! Het ruikt als nagellak, het ziet eruit als nagellak maar het is alleen niet vloeibaar zoals gewone nagellak. Incoco is namelijk een slimme kant-en-klare nail polish strip (en dus géén nagelsticker). Incoco is een topkwaliteit 3-in-1 nagellak: base coat, kleurlak én top coat in 1 perfect gelakt laagje in de vorm van je nagel. Incoco is dan ook dé nieuwe manier om je nagels binnen enkele seconden te lakken: zonder knoeien, zonder strepen en zonder dat je hoeft te wachten tot je nagellak droog is.

Je Incoco design of kleur blijft tot 14 dagen mooi. De Incoco nail polish strips zijn hoger geconcentreerd dan vloeibare nagellak, dus beter bestand tegen beschadigingen.

Uiteraard! Het is even wennen en even oefenen maar als je het door hebt, is het supersimpel . Je kunt de strips nog een keer lostrekken als ze toch niet helemaal goed zitten. Er zitten bovendien voldoende Incoco nail polish strips (16) in elke verpakking voor eventuele foutjes.

Elke Incoco verpakking bevat 16 double ended nail polish strips, met elk een breed en smal uiteinde. Kies de Incoco nail polish strip die bij jouw nagelbreedte past. Trek de strip voorzichtig uit voor de perfecte pasvorm: horizontaal om hem te verbreden of vertikaal om hem smaller te maken.

Geen probleem! Knijp het uitstekende deel van de Incoco nail polish strip aan het uiteinde van je nagel samen tot een driehoekje en vouw dit naar beneden. Scheur de strip af of vijl het restant weg. Vijl van boven naar beneden en niet van links naar rechts langs je nagel, anders vijl je te veel weg.

Incoco is gemaakt van 100% nagellak. Je kunt hiervoor dus gewone nagellakremover gebruiken.

Nee. De Incoco nail polish strips zijn zelfklevend, met genoeg kleefkracht om er tot 2 weken plezier van te hebben. Ontvet je eigen nagels wel goed voordat je Incoco aanbrengt voor optimale hechting.

Nee. Dankzij de base coat trekt de kleur niet in je eigen nagels. Je hebt ook geen lijm nodig dankzij de zelfklevende strip. Je verwijdert de Incoco weer supersnel met gewone nagellakremover, net als gewone (vloeibare) nagellak. Zijn je nagels wat dof? Verzorg ze dan met een nagelolie. Wacht wel met het aanbrengen van nieuwe Incoco, want door de vettige olie kan de strip anders niet goed hechten.

Ja. Incoco bevat geen DBP, toluene & formaldehyde.

Incoco Nail Polish Strips