Incoco Aanbrengen

Bekijk de uitgebreide step-by-step waarin je precies kunt lezen hoe je de Incoco op de juiste manier aanbrengt. Wil je de complete step-by-step liever (gratis) downloaden en op je gemak nalezen? Klik dan hier!

Voorbereiding:

Nagels in model vijlen en schoonmaken met acetonvrije nagellakremover Kies de juiste breedte van de Incoco nail polish strip voor elke nagel

Aanbrengen:

  1. Verwijder voorzichtig de transparante beschermfolie (foto 1).
  2. Haal de nail polish strip los door de witte onderzijde te buigen en je nagel onder het zilveren gedeelte te schuiven (foto 2).
  3. Trek het zilveren gedeelte los. Ondersteun de losse nail polish strip met een andere vinger. Kies het brede of smalle uiteinde voor de beste pasvorm (foto 3). Trek de strip eventueel voorzichtig om hem perfect passend te maken: horizontaal om hem te verbreden of vertikaal om hem smaller te maken.
  4. Breng de nail polish strip recht aan vanaf de nagelriem. Wrijf goed met je vinger over de hele nagel vanaf de nagelriem naar het uiteinde. Zo krijg je een glad resultaat (foto 4).
  5. Knijp het overgebleven deel van de nail polish strip aan het eind van je nagel samen. Vijl de restjes van de nail polish strip weg met het vijltje (foto 5). Vijl van boven naar beneden (niet van links naar rechts langs de nagel, anders vijl je te veel weg. Wrijf nogmaals goed over de nagel om eventuele vouwtjes glad te strijken. Minimaal 5 minuten laten drogen zodat de nail polish strip goed kan uitharden. Verwijder je Incoco snel en eenvoudig met nagellakremover.

Heb je nog vragen? Kijk dan ook bij de FAQ en tips!

TIP:
Gebruik de lakstrips direct na het openen, anders hardt de lak al uit. Bewaren en gebruiken op kamertemperatuur.

aanbrengen