Wil jij binnen een paar minuten schitterende gelnagels, alsof je net bij de nagelstudio vandaan komt? In een prachtige kleur? Die niet afbladdert zoals bij gewone nagellak?

Impulss heeft dé slimme color gels voor prachtige nagels: de alles-in-een Impulss Color Gel!

Het aanbrengen is heel makkelijk:

  • Aanbrengen
  • Laten uitharden in de led-lamp
  • En klaar!

Je hebt dus geen aparte base gel of top gel nodig. Dat scheelt een hoop tijd én geld!

Slimme alles-in-1 kits
De Impulss Color Gel Starter Kit van Impulss bevat alles wat je nodig hebt voor schitterende gelnagels: een professionele led-lamp, 24 Remover Pockets, 12 Cleaner & Finisher Wipes, 1 Nail Buffer en 5 bokkenpootjes. De Impulss Color Gels zijn los verkrijgbaar in heel veel trendy kleuren. De Impulss Navul Kit is de navulverpakking om je nagels voor te bereiden voor een volgende set en de color gel weer te verwijderen. Deze kit bevat 24 Cleaner/Finisher Wipes, 48 Remover Pockets en 10 bokkenpootjes.

Het beste resultaat
Met een goede voorbereiding heb je langer plezier van je mooie Impulss gelnagels. Dit kost je slechts een paar minuten, maar geeft wel het beste resultaat. Volg daarom altijd alle stappen van de handleiding in de verpakking. Kijk voor meer tips over het aanbrengen, uitharden, verwijderen en bewaren van de all-in-one Impulss Color Gel bij de FAQ op www.impulss.nl.

Slim lakken
Een slimme tip van een van onze nagelstylisten voor het strak lakken van je nagels: begin met de vier nagels van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Leg je handen altijd vlak op tafel. Volg alle stappen (voorbereiden, lakken, uitharden, lakken, uitharden en plaklaagje verwijderen). Volg daarna alle stappen bij de 4 nagels van je rechterhand. Doe hetzelfde bij je beide duimnagels.

Alles voor je nagels
De starterkit, de navulverpakking én uiteraard alle trendy kleuren color gel van Impulss zijn verkrijgbaar via de Alles voor je Nagels webshop. Dé beautywebshop van Nederland met alles voor de mooiste nagels in trendy kleuren en de beste nagelverzorgingsproducten. Klik hier voor de overige verkoopadressen van Impulss in de winkel.