HANDIGE MINI’S VAN OGX VOOR OP REIS

De flessen shampoo en conditioner van OX zijn lekker royaal: er zit maar liefst 385 ml in en dat is veel meer dan bij andere merken. Je doet er dus lekker lang mee. Maar wat nu als je een weekendje weg gaat en je hebt geen zin om die grote fles shampoo of conditioner mee te nemen? Daar heeft dit lievelingsmerk van de Amerikaanse sterren natuurlijk ook aan gedacht. OGX heeft van een aantal populaire shampoos en conditioners handige mini’s!

Handige mini’s OGX

De mini’s van OGX bevatten elk 60 ml shampoo of conditioner. Dat is voldoende om je haar een paar keer te verzorgen. Ideaal dus om altijd in huis te hebben voor tijdens je vakantie of een gezellig weekendje weg. Natuurlijk zijn deze mini’s ook perfect om deze heerlijke luxe haarverzorging eens uit te proberen. De mini’s van OGX zijn € 2,99 per stuk.

Populaire mini’s

OGX heeft van een aantal populaire series handige travelsize verpakkingen. Uiteraard hebben we mini’s van onze bestsellers: de Argan Oil of Morocco shampoo en conditioner. De mini’s van de Argan Oil of Morocco haarverzorging bevatten – uiteraard net als de grote verpakkingen – Marokkaanse arganolie en zorgen voor zijdezachte verzorging van je haar.

Moroccan Shampoo - 3oz
Moroccan Shampoo - 3oz
Thick & Full Biotin

Meer volume of gladde lokken

Kies de Thick & Full travel size shampoo & conditioner van OGX voor glanzend, steviger, voller en gezonder uitziend haar met extra volume. De mini’s van de Ever Straight Brazilian Keratine Shampoo en Conditioner zijn ideaal om dof, droog en pluizen haar om te toveren in zacht en glad vallend haar, waar je ook bent.

Tropical OGX travel size

Heb je last van droog en weerbarstig haar? Kies dan voor de Hydration Coconut Water mini shampoo en conditioner. Dankzij de ultralichte formule met hydraterende coconut water en coconut oil wordt droog en fijn haar weer zacht en soepel. En: alleen al van de kokosgeur krijg je een vakantiegevoel! Ook de Coconut Milk mini shampoo en conditioner hebben een heerlijke kokosgeur en zorgen voor de ultieme verzorging van je haar.

CoconutWater-Shampoo-3oz

OGX waar te koop

De travel size verpakkingen van de OGX shampoos en conditioners zijn o.a. te koop bij DA, DIO, Kruidvat, Etos en de betere zelfstandige drogisterijen. Voel zelf het verschil! De complete serie haarverzorging is ook online te bestellen via de officiële OGX Hair webshop. Je bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd! Kijk in de webshop voor alle andere soorten haarverzorging van OGX.