Het kan soms lastig zijn de juiste kleur foundation te vinden.

Hoe kies je nou een foundation die niet te licht is, maar ook niet te donker? Je wilt tenslotte een zo natuurlijk resultaat: een mooie egale en gladde huid! Met deze tips van Sleek MakeUP kun je de perfecte foundation kiezen,die perfect bij jouw huid past.

Het belangrijkste van een goede foundation is dat je huid er dankzij je foundation mooi egaal uit ziet. Je kunt een foundation dan ook perfect gebruiken om oneffenheden zoals rode vlekjes, kleine littekens of pigmentvlekken te verbergen. Zo zorg je voor een mooie egale huid!

Natuurlijk resultaat

Wil je een heel natuurlijk resultaat? Kies dan een vloeibare foundation zoals de CC Cream van Sleek MakeUP. Deze foundation kun je makkelijk aanbrengen. Ook de slimme Crème to Powder foundations zijn heel geschikt voor een natuurlijk resultaat. Ze hebben een unieke lichtgewicht formule, zodat je niet voelt dat je een foundation hebt aangebracht. Deze Crème to Powder foundations van Sleek kun je soepel aanbrengen, en op de huid verandert deze in een fluweelzacht poeder.

cc cream - Light

De juiste kleur

Kies de kleur van je foundation altijd aan de hand van de teint van je gezicht. Veel vrouwen testen de kleur van hun foundation op hun hand. De teint van je handen is echter vaak donkerder zijn dan die van je gezicht. Bekijk het resultaat ook zeker bij daglicht, zodat je de juiste keuze kunt maken. De CC Creams én de Crème to Powder foundations zijn verkrijgbaar in diverse mooie tinten, ook voor de hele lichte of hele donkere huid.

Zomer en winter

Ook iets om in gedachten te houden: gebruik niet dezelfde foundation het hele jaar door. Kies liever een wat lichtere kleur foundation in de winter, en een wat donkerdere kleur foundation in de zomer (als je huid wat meer getint is). Tip: zit jouw perfecte kleur foundation niet in het assortiment? Meng dan twee kleuren, zodat je alsnog de perfecte foundation voor jouw huid kunt gebruiken.

Control Shine & Prime
Control Shine & Prime

How-to

Begin met een primer zoals de Control Shine & Prime van Sleek. Dit is de ideale basis voor elke make-up. Je voorkomt hiermee het glimmen van je huid en je make-up blijft beter zitten. Breng altijd een dun laagje foundation of CC Cream aan. Daarna eventueel een tweede laagje als het effect nog niet dekkend genoeg is. Een crème foundation is wat dikker van samenstelling. De dekking is dan ook beter: ideaal als je rode vlekjes of andere oneffenheden in je gezicht hebt.

Sleek waar te koop
Alle foundations en CC Creams van Sleek MakeUP zijn online te bestellen de officiële Sleek MakeUP webshop. Of ga langs bij een van onze verkooppunten!