Dé nageltrends voor deze zomer!

Mooi verzorgde nagels zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Hou jij van prachtige nagels en ben je benieuwd wat dé nageltrends zijn deze zomer? Alles voor je Uiterlijk geeft je hier dé nageltrends voor het voorjaar en de zomer van 2017! We geven je natuurlijk ook een aantal tips voor de mooiste nagels.

Snel aanbrengen, lang plezier

Een van de belangrijkste trends is dat we graag lang van onze mooie nagels willen genieten, maar daar niet elke dag heel veel tijd aan willen besteden. Het is niet voor niets dat gel polish (oftewel gellak) nu zo populair is. Deze gels zoals van ons merk Impulss breng je heel snel aan, en: je hebt er daarna tot 10 dagen plezier van! Ideaal dus voor de zomer, ook voor je teennagels! Verkrijgbaar als handige starterkit inclusief professionele led-lamp. Uiteraard heeft Impulss de meest trendy kleuren gelpolish (los verkrijgbaar).

Impulss Starter Kit

De klassieker: French manicure

Een French manicure is een van de klassiekers in nagelland. En dat is niet voor niets: zo’n mooie lichtroze nagel met een strak wit randje ziet er altijd prachtig uit. Niet alleen op de nagels van je handen, maar ook op je teennagels. Je kunt kiezen voor kunstnagels van Broadway Nails of Kiss Nails (met het superstrakke witte randje er al in) of je kunt ze zelf lakken. Met de nagelstickertjes (French Manicure Tip Guides) van Broadway Nails maak je supersnel het perfecte strakke randje bij je French Manicure!

Trend: alles mag, alles kan

Ja, je leest het goed! Alles mag, alles kan deze zomer en waarom ook niet. Natuurlijk zijn er altijd trendkleuren in elk seizoen, maar het belangrijkste is dat je je eigen favoriete kleuren kiest. Of je nu kiest voor traditionele nagellak die je snel kunt wisselen of gelpolish die lekker lang mooi blijft. In onze beautywebshop Alles voor je Nagels vind je dan ook alle kleuren van de regenboog voor je nagels!

Bling bling

Wil je je nagels extra laten opvallen? Kies dan voor kleine zilveren of gouden nail art stickertjes of fonkelende rhinestones op je nagel. Ook heel leuk voor je teennagels in die leuke slippertjes! Broadway Nails heeft hiervoor bijvoorbeeld de leuke nail art rhinestones kit. De Gel Fantasy Nails van Kiss zijn kant-en-klare gelnagels met sprankelende glitterdesigns!

Alles voor je nagels online

In de Alles voor je Nagels webshop kun je al je nagelproducten zoals nagellak, nail art, gel polish, kunstnagels en vijlen online bestellen. Je vindt hier o.a. de merken Broadway Nails, Kiss Nails, Ruby Kisses en Impulss.  Of ga naar een van de verkooppunten in de winkel.

Nail Art