De I-Divine oogschaduwpalettes zijn dé bestsellers van Sleek MakeUP en dat is niet voor niets.

Elk I-Divine eyeshadowpalette heeft namelijk 12 (!) prachtige kleuren die perfect bij elkaar passen. Of je houdt van een natuurlijke make-up of smokey eyes: Sleek heeft altijd de perfecte kleuren oogschaduw. En: voor een hele fijne prijs! We geven je hier ook een aantal tips voor de perfecte oogmake-up.

De I-Divine Palettes zijn niet voor niets heel populair, ook bij de bekende bloggers, vloggers en make-up artists. Elk palette heeft namelijk 12 schitterende kleuren oogschaduw! Bijna elk palette heeft een supermooie combinatie van matte tinten en kleuren met een subtiele glitter. Of je nu houdt van een make-up met blauwe, groene, paarse of bruine tinten: er is altijd wel een I-Divine oogschaduwpalette dat bij jou past.

Smokey, natuurlijk of fel

In de Sleek webshop vind je alle I-Divine eyeshadowpalettes bij elkaar. We geven je hier een aantal tips. Het Vintage Romance oogschaduwpalette van Sleek is een van de klassiekers dankzij de mooie, romantische kleuren als donkerbruin, aubergine en paars. Au Naturel is met de rustige bruintinten ideaal voor een natuurlijke make-up. Enchanted Forest heeft diverse mooie groentinten in combinatie met roze en bruin.

Smokey eyes i-Divine
i-Divine All Night Long

Hoge pigmentatie

Behalve dat Sleek MakeUP altijd de perfecte kleuren oogschaduw heeft, hebben alle kleuren ook veel pigment. De kleur die je in het I-Divine palette ziet, zie je ook terug op je ogen! Dat betekent dat de felle en donkere kleuren ook niet vervagen en dus lang mooi blijven.

How to

Gebruik de lichte kleuren oogschaduw in de Sleek I-Divine oogschaduwpalettes om onder je wenkbrauwen een highlight aan te brengen. Kies ook in je binnenste ooghoeken voor een lichte kleur. Zo krijg je een frisse, open blik. Kies voor het midden van je ooglid een mooie, intense kleur of een kleur met een glittertje. De donkere tinten zijn ideaal voor de perfecte smokey eyes.

smokey eyes

Sleek waar te koop
Alle I-Divine eyeshadowpalettes zijn online te bestellen de officiële Sleek MakeUP webshop. Of ga langs bij een van onze verkooppunten!