Ben jij gezegend met een prachtige bos krullen?

Dan wil je die krullen vast tot in de puntjes verzorgen. OGX heeft een speciale shampoo en conditioner voor de mooiste krullen. Laat je krullen dansen en glanzen met de Coconut Curls serie van OGX!

De Coconut Curls haarverzorging van OGX is ideaal om je slappe, dof geworden krullen weer nieuw leven in te blazen. De tropische mix van coconut oil, sweet honey en citrus oil zorgt ervoor dat je dof geworden krullen weer gaan dansen en glanzen! De heerlijke shampoo en conditioner geven je krullen namelijk weer de broodnodige extra voeding en glans. Ook het pluizen van je haar wordt dankzij deze heerlijke haarverzorging verminderd.

Tropische sferen

De Coconut Curls shampoo en conditioner van OGX verzorgen je krullen tot in de puntjes. Dat niet alleen: dankzij de heerlijke geur van kokos waan je je tijdens het wassen van je haar heel eventjes op een tropisch bounty-eiland! Geniet elke keer dat je je haar wast van dit lekkere vakantiegevoel…

Coconut Curls Shampoo

What you do

Breng de Coconut Curls shampoo van OGX royaal op je natte haar aan. Masseer de shampoo goed in vanaf je kruin tot aan de haarpunten. Goed uitspoelen. Gebruik voor optimale verzorging de bijpassende Coconut Curls conditioner. Laat deze conditioner 3-5 minuten inwerken, zodat de verzorgende ingrediënten goed hun werk kunnen doen. Daarna goed uitspoelen. Breng je krullen daarna met je handen in model, en föhn je haar of laat het vanzelf drogen.

OGX waar te koop

De OGX Coconut Curls shampoos en conditioners zijn o.a. te koop bij DA, DIO, Kruidvat, Etos en de betere zelfstandige drogisterijen. De complete serie haarverzorging is ook online te bestellen via de officiële OGX Hair webshop. Je bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd! Kijk in de webshop voor alle andere soorten haarverzorging van OGX.