Misschien herken je het wel:

zijn je nagels eindelijk een beetje op lengte, breken ze af! Of het lukt je zelfs niet om je nagels een klein beetje langer te laten groeien, omdat ze zo broos zijn. Terwijl je wel zo graag iets langere, stevige én mooie nagels wilt hebben. Gelukkig heeft Alles voor je Nagels tips hoe je broze nagels kunt verzorgen. We hebben ook de perfecte remedie: de hightech nagelverzorging van Bioteq!

Zo verhelp je broze nagels

Speciaal voor al die vrouwen die worstelen met lelijke, broze nagels hebben we dan ook dé remedie gevonden: de nagelverzorging van Bioteq. Dit is de nieuwe generatie natuurlijke nagelverzorging, die gebruik maakt van hightech technieken en natuurlijke ingrediënten om je nagels optimaal te verzorgen. Heb je last van broze nagels? Dan heeft Bioteq een aantal effectieve producten om je nagels te verzorgen. Je zult merken dat je nagels al snel steviger worden, minder snel afbreken en er dus een stuk mooier uitzien!

10 in 1 nail conditioner
10 in 1 nail conditioner
Nail builder met calcium
Nail builder met calcium

Onze tips voor broze nagels

Bioteq heeft een complete serie verzorgingsproducten voor je nagels, die je nagels steviger maken. Door de verzorgende en verstevigende ingrediënten zullen je nagels minder snel afbreken. Onze echte krachtpatser is de 10-in-1 nailconditioner van Bioteq, met maar liefst 10-voudige werking! De Nail Builder met Calcium van Bioteq verstevigt je nagels, en de Nail Hardener (met acryl) van Bioteq verhardt je nagels. Het resultaat? Mooie, stevige nagels!

Bioteq waar te koop
Bestel de hightech natuurlijke nagelverzorging van Bioteq via de Alles voor je Nagels webshop. Hier vind je nog véél meer leuke merken en producten voor je nagels!  Of ga naar een van de verkooppunten!