Bioteq – Bioherapy

Bioteq - Bioherapy

Bioteq

Last van droge handen? Of heb je last van een geïrriteerde huid?
Bioherapy heeft een drietal verzorgende handcrèmes die jouw handen weer zacht laten aanvoelen.

De handcrèmes zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals amandelolie, aloë vera, druivenpitextract en Shea Butter. Iedere handcrème heeft een eigen werking. Zo zorgt de Almond Butter voor hydratatie en bescherming, de Aloë Butter verzacht en kalmeert.
En tot slot vermindert de Argan Butter roodheid en herstelt het vochtbalans. Perfecte handcrèmes voor iedere dag in handzame verpakking.

Bioteq assortiment

Bioherapy

Nagels die afbreken of splijten? Doffe, verkleurde nagels of lelijke nagelriemen?

Gelukkig heeft Bioteq dé oplossing voor jouw nagelproblemen: 6 hightech nagelproducten om ze weer in topconditie te brengen! 

Bioteq is de nieuwe generatie nagelverzorging ontwikkeld door Michael Laboratory in Parijs door biologie én technologie te combineren. Continue wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar ingrediënten die de beste resultaten geven voor je nagels. Bioteq gebruikt daarom nieuwe ingrediënten als alternatief voor schadelijke ingrediënten in nagelverzorging.  Denk hierbij aan zonnebloemolie, arganolie, jojobaolie en vitamine C, E en F.  alle producten zijn vrij van Formaldehyde, Tolueen, DBP, Kamfer en Formaldehyde hars.

Bioherapy

Of kijk bij de verkoopadressen.

Bioteq nagelverzorging