Wil jij graag de perfecte smokey eyes

voor een feestje of een avondje uit? Alles voor je Uiterlijk geeft je tips hoe je stap voor stap super smokey eyes maakt met Sleek MakeUP! Lees hier hoe je dat doet én wat je nodig hebt voor de mooiste smokey eyes.

Smokey eyes maken moeilijk?

Niet als je het onderstaande stappenplan volgt van Sleek MakeUP! Dit heb je nodig: een i-Divine oogschaduwpalette van Sleek (Bijvoorbeeld Bad Girl of Enchanted Forest), mascara (tip: de Full Fat Lash mascara voor extra volume), de Dip-it Eyeliner en de Eau La La Noir eyeliner.

Smokey eyes: stap 1
Breng eerst een lichte kleur oogschaduw uit het i-Divine Eyeshadow Palette aan over je hele ooglid (eventueel tot onder je wenkbrauwen) en in je ooghoeken. De lichte kleur zorgt ervoor dat je wenkbrauw wordt ‘gelift’. Dit geeft je een frisse uitstraling en zo lijken je ogen groter.

Smokey eyes: stap 2
Trek met het Sleek Eau La La oogpotlood een brede lijn langs je wimperrand: van de ene hoek naar de andere. Vervaag deze lijn naar boven toe met een oogschaduwpenseel, zodat het lijntje mooi zacht verloopt. Tip: vind je zwart te heftig? Kies een andere kleur oogpotlood zoals donkergrijs, bordeaux of donkerblauw. Net wat bij jouw kleuren oogschaduw past!

Smokey eyes: stap 3
Breng nu een warme kleur oogschaduw in jouw favoriete kleur aan over het lijntje. Van het lijntje tot aan je arcadeboog: in een drukkende beweging. Vervaag ook deze oogschaduw met een oogschaduwpenseel. De kleur moet het donkerst zijn bij je wimperrand en langzaam vervagen over je bewegende ooglid, tot aan de lichte kleur net onder je wenkbrauwen.

Smokey eyes: stap 4
Breng nu de Sleek Dip-it Eyeliner aan langs je wimperrand. Begin bij je binnenste ooghoek en maak een vloeiende beweging naar de buitenste ooghoek.

Smokey eyes: stap 5
Bij smokey eyes zijn wimpers met veel volume onmisbaar. Kies de Full Fat Lash mascara van Sleek MakeUP voor supersize wimpers. Werk in dunne laagjes en laat elk laagje steeds goed drogen om vlekken te voorkomen. En: klaar zijn je prachtige smokey eyes!

smokey eyes

Dit is een Sleek MakeUP voorbeeld, uiteraard is er nog genoeg keuze uit andere kleuren.

Helaas is de Twist Up eyeliner niet verkrijgbaar in Nederland maar een uitstekende plaatsvervanger is de Eau La La in de kleur Noir.

Sleek waar te koop

Alle producten van Sleek MakeUP voor de perfecte smokey eyes zijn online te bestellen via de officiële Sleek MakeUP webshop of ga langs bij een van onze verkooppunten!