Hou jij van een natuurlijke look?

Alles voor je Uiterlijk geeft je 5 slimme tips hoe je een natuurlijke make-up aanbrengt. We geven je ook tips voor de fijnste producten om een mooie natuurlijke look mee te maken.

Bij een natuurlijke look lijkt het alsof je bijna geen make-up op hebt. Maar jij weet natuurlijk wel beter! Door op een slimme manier foundation, oogschaduw, lipgloss/lipstick of mascara te gebruiken, zie je er toch heel verzorgd uit en ben je supersnel klaar. We geven je een aantal tips voor Sleek MakeUP producten voor een natuurlijke look.

Natuurlijke basis
Je huid ziet er al een stuk beter uit als er geen rode vlekjes of plekjes te zien zijn. Onze tip: een CC Cream van Sleek MakeUP. Het geheim hiervan is dat je niet alleen een vlekkeloze teint krijgt, maar je je huid ook nog eens verzorgt. Twee-in-een dus.

Natuurlijk shapen
Met een Face Form palette van Sleek (met drie op elkaar afgestemde kleuren). kun je op een slimme manier je gezicht net iets smaller, breder, korter of juist langer maken. Dat doe je door op de juiste plekken een lichte of donkere kleur aan te brengen. Lees onze eerdere tips hoe je dat precies doet.

Natuurlijke oogschaduw
Het i-Divine oogschaduwpalette Au Natural van Sleek MakeUP bevat maar liefst 12 (!) naturelle kleuren oogschaduw. Ideaal dus voor een natuurlijke oogmake-up, zowel overdag als ’s avonds. Breng een lichte kleur vlak onder je wenkbrauwen aan om je ogen wat groter te laten lijken. Breng op je bewegende ooglid een van de prachtige donkerdere tinten aan.

Natuurlijke wimpers
Iedereen knapt op van een beetje mascara op je wimpers. De I’m conditional Mascara van Sleek geeft je wimpers een subtiele verdikking en een gelijkmatige zwarte kleur. En minstens zo handig: deze fijne mascara geeft je wimper ook extra verzorging, zodat ze niet uitdrogen!

Natuurlijke wenkbrauwen
Bij een natuurlijke look horen ook netjes verzorgde wenkbrauwen. Met de Eyebrow Stylist van Sleek MakeUP breng je je wenkbrauwen supersnel in model. Aan de ene kant zit een styling & blending borsteltje. Met het handige potlood aan de andere kant kun je je wenkbrauwen bijtekenen of invullen.

Natuurlijke lippen
Kies voor een natuurlijke uitstraling een mooie nude kleur op je lippen. Dat kan een lipgloss zijn, een lipbalm of natuurlijk een lipstick. Een van onze favorieten is de Lipgloss Shabby Chic van Sleek MakeUP. Een mooie finishing touch van je natuurlijke look!

cc cream - Light
cc cream - Light
face form - Light
face form - Light
i divine - Au Naturel
i divine - Au Naturel
Mascara - I'm Conditional
Mascara - I'm Conditional
Eye brow stylist - Light
Eye brow stylist - Light
Matte Me Shabby Chic
Matte Me Shabby Chic

Sleek waar te koop

Alle producten van Sleek MakeUP voor de perfecte natuurlijke look zijn online te bestellen via de officiële Sleek MakeUP webshop of ga langs bij een van onze verkooppunten!